Back to All Events

UITVERKOCHT - Franse Avond met Vitesse Limitee


UITVERKOCHT

Op zaterdag 2 februari wordt Treehouse aan de Mosten omgetoverd tot een charmant Frans Café.

Vitesse Limitée, met zangeres Veerle Dingenen en muzikanten Flor Verschueren (accordeon) Jef Rombouts (cello) en Karel Hofkens (gitaar), zorgt voor de muzikale omlijsting. Hun repertoire omvat de pareltjes van Edith Piaff , Gilbert Becaud, Jacques Brell, Yves Montand, Charles Aznavour, France Gall en vele anderen.
Zo kan u zich laten meeslepen met melancholische chansons die het trieste lot van een mislukte of verloren liefde beschrijven maar evengoed meezingen of neuriën op alom bekende liedjes met het “douce France” – gevoel.

Ook culinair zal u als gast op deze avond in de watten worden gelegd. Tijdens het optreden worden Franse wijn en kazen geserveerd met ambachtelijk gebakken brood. Wie liever een Belgisch biertje verkiest bij een stuk kaas komt zeker ook aan zijn trekken.

Entree voor het optreden inclusief de kaasschotel kost u € 15 pp. Wijn, bieren en andere dranken kan u bestellen aan de prijzen van het huis.

Graag vooraf reserveren via mail: hello@treehouse-bar.be met vermelding van uw naam en het aantal deelnemers.

DEUREN: 19u30

Van harte welkom!
Team Treehouse aan De Mosten.

Later Event: February 9
Winter BBQ