Back to All Events

Nieuwjaarsduik De Mosten 2019

  • Recreatiedomein De Mosten (map)

Stoere tijgers en beren, deze is voor jullie!!

Duik samen met ons het nieuwe jaar in en laat je sponsoren om zo geld in te zamelen voor Feestvarken vzw, het goede doel van dit jaar.

Verkleden is geen must, maar je kan er dan een mooie prijs mee winnen!

Laat je je graag sponsoren? Daar helpen we graag een handje mee.

Download een sponsorformulier via volgende knop:

FRANKY WEDSTRIJD

Ook organiseren we in samenwerking met Jeugdraad Hoogstraten een extra wedstrijd voor de jeugdverenigingen van Stad Hoogstraten. Doe je graag mee met je vereniging? Vraag naar alle info via de jeugddienst van Hoogstraten.

SPONSORING

Het goede doel van dit jaar is Feestvarken vzw. Een organisatie dat elk jaar meer en meer kinderen in armoede een fijne verjaardag bezorgt.

Meer info:

De eerste en belangrijkste missie is om kinderen uit gezinnen in armoede een fijne verjaardag te bezorgen met een leuk verjaardagspakket. In dit pakket zit een verjaardagscadeau (25€ a 30€), een traktatie om uit te delen in de klas en benodigdheden om thuis een feestje te organiseren. Ze maken hierbij geen onderscheid tussen ras, nationaliteit of afkomst. Elk kind verjaart en elk kind moet zijn verjaardag kunnen vieren.

De tweede missie is kinderarmoede in België onder de aandacht te brengen. Dit doen ze door educatieve pakketten uit te werken voor scholen, bedrijven en particulieren. Op deze manier hopen ze mensen bewust te maken en hen te laten nadenken over dit thema. Kinderarmoede in België is helaas nog steeds dagelijkse realiteit, maar FEESTVARKEN vzw is ervan overtuigd dat we dit fenomeen samen kunnen bestrijden en zo de kinderen en gezinnen die er elke dag mee te maken krijgen kunnen helpen.